Uut ja vana teile

Loodan, et kõigil oli vinge uusaastaöö. Mul vähemalt oli - ülivinge! Pole nii lahedalt aega veetnud tükk aega! Alustasime tähistamisega pärastlõunal, kui mingi kella 2 paiku läksime pundiga randa, et chillida seal, ujuda - ja napsi võtta. Meil oli seal hea kamp koos ja lõbu laialt! Ilm oli supervinge, pisut tuuline (suured lained), korraks tuli isegi vihma (siin on vihm hea ja paljuoodatud, soe ja ei kesta
rohkem kui 5 minti ning pigem tibutab). Lisameelelahutusena vaatasime kuidas langevarjusurfarid pistsid rinda merelainetega. Peale 3-tunnist chilli rannas läksime kogu pundiga siinsesse välispraktikantide korterisse, kus sõime õhtust ning tegime veel mõned dringid.



Kella 22 paiku sõitsime lennujaama poole, et peale korjata üht ameerika neiut. Jõudsime sinna hilinemisega, leidsime neiu suht kähku üles (kuigi polnud pilti varem näinud) ja võtsime suuna kohe peole. Peokohaks olime valinud ühe siinse ostukeskuse Wafi City katuse, kuhu pääses pidutsema tagasihoidliku 180 dirhami eest (~650 eek). See oli üks odavamaid kohti linnas, hinnad läksid üles kuni seal 7000 eeguni. Igatahes me pidu oli supervinge, seal oli ca 2000 inimest, muusika ja tants kestis kella kolmeni. Äärmiselt lõbus oli ja nalja sai rohkem kui rubla eest.

Pildid peost on saadaval ka mu imagestation galeriis (juhend vaatamiseks paremal).

No comments: